Designskabeloner til Canva der fastholder den røde tråd, imponerer dine kunder og gør dit arbejde lettere

Du har en hjemmeside, du er glad for. Du har dit logo og din farvepalette, men alligevel synes du at dine opslag på Facebook, LinkedIn og Instagram ser hjemmelavede ud, eller i hvert fald ikke så professionelle som du kunne ønske, at de gjorde.

Og du har endda brugt SÅ mange timer på at lave et godt design. Ren frustration! Der er heldigvis hjælpe at hente:

Det du har brug for, er designskabeloner til Canva. Skabeloner designet til præcis din virksomhed, med dine farvekoder og med et design der sikrer, at kunden følger den røde tråd i din virksomheds visuelle kommunikation, når han/hun ser dit opslag på LinkedIn/Instagram/Facebook og derefter klikker sig videre til din hjemmeside.

De skabeloner kan jeg lave for dig, og de kan leveres sammen med en brand manual til digitalt brug, så du altid kan vende tilbage til den, eller dele den med andre kollegaer, der også skal arbejde med virksomhedens Sociale Medier.

Gør som Akademikerbladet, Storytelling Akademiet og All About Balance, der har fået designet skabeloner i Canva, og nu let deler deres guldkorn på de Sociale Medier med visuelle rammer der afspejler deres brand:

Storytelling Akademiet

Podcast covers til Storytelling Akademiet

Udarbejdelse af skabeloner til lanceringen af Helle Rosendahl’s podcast “Bag Kulissen”. Skabeloner til Apple podcast, e-mail, LinkedIn og Instagram med lydbidder og undertekster. Altsammen baseret på det eksisterende brandunivers.

Akademikerbladet

Canva skabeloner

Skabeloner til Facebook og LinkedIn opslag med en klar rød tråd til Akademikerbladets hjemmeside. Leveret med en brandbook med forklaringer til brugen af materialet, så det er let at bruge for alle.

All About Balance

Canva skabelon All About Balance

Skabeloner til Instagram & Facebook i forbindelse med faglige informative opslag, og for at kommunikere spontane ledige tider i kalenderen. Designet er lavet i tråd med hjemmeside og e-bog.

Udarbejdelse af skabeloner til Sociale Medier starter fra 549€ ex moms ved 5 skabeloner, der efterfølgende kan tilpasses forskellige opslag

Ovenstående er baseret på, at du har fonte, logo og farvekoder klar. Hvis du ikke har disse elementer, så har du brug for en Visuel Identitet først. Prisen varierer efter kompleksiteten af opgaven og afhængig af om der også skal udarbejdes en brandbook med guidelines til digitalt brug.