Få en professionel gennemgang af dit brand og optimér straks efter

Visual Branding audit

Har du brug for konkret vejledning til hvordan du bedst kommunikerer visuelt med dine potentielle kunder som et nystartet brand? Måske er du et etableret brand, men føler at din visuelle identitet stikker i alle retninger? Eller du tvivler på om dit brand udstråler ligeså meget professionalisme som dit produkt gør?

Uanset om du står i den ene eller den anden situation, så vil dine visuelle rammer kunne hjælpe dig tættere på din modtager. Hele din visuelle identitet, og dine fotos, er kundens førstehåndindtryk af dig, og alt hvad de ser påvirker deres købsbeslutning.

En Visual Branding Audit er en gennemgang af din visuelle identitet, hvor jeg giver konkret feedback og forbedringsmuligheder. Resultatet er en retningslinje for, at få dine visuelle rammer på linje med dit brand.

Forud for vores samtale udfylder du et dybdegående spørgskema, vedhæfter link til din hjemmeside, sociale medie konti og andet materiale du ønsker gennemgang af (fx tilbudsmateriale, fakturaer, visitkort). Alt dette gennemgår jeg, hvorefter du får konkret feedback og vejledning i en 40- minutters samtale på Google Meet.

 

Tilbuddet inkluderer:

– Forudgående spørgeskema

– 1:1 samtale på Google Meet á 40 min

– Opfølgende dokument med forbedringsmuligheder, så du kan gå igang selv straks efter

Din investering er 239€

ex. moms

Hvis du handler som momsregistreret virksomhed, skriv venligst dit moms nummer i kommentarfeltet når du booket. Hvis du ikke er momsregistreret tillægges der 21% moms (spansk moms)

“Anbefalingerne var super konkrete og nemme at få implementeret”

Christina hjalp mig med at få min visuelle branding på tværs af hjemmeside og sociale medier til at fremstå langt mere professionel og ensartet – og vigtigst af alt: At det nu føles mere som mig og det, jeg egentlig gerne vil signalere. Anbefalingerne var super konkrete og nemme at få implementeret.

– Michelle Rødgaard-Jessen

Opgave: Visual Branding Audit for MaanaWork