Læn dig tilbage mens jeg ordner alle de ting, der hører til en visuel identitet, der virker

Mens du koncentrerer dig om dine kunder, koncentrerer jeg mig om dig

Dine visuelle rammer skal give dine drømmekunder den helt rette mavefornemmelse omkring dit produkt/din service. De skal afspejle hvem du er, så kunden allerede før et eventuelt samarbejde føler, at de kender dig, for så vil de også vide, om de har tillid til dig.

Lige præcis dét hjælper jeg dig med. Jeg hjælper dig fra A-Z, fra identificering af brandfarver, og organisering af branding fotos, til den færdige hjemmeside, der kan fange opmærksomheden hos dine drømmekunder.

Alt det gør jeg fra skønne Barcelona, der har været mit hjem siden 2019. Jeg arbejder primært online, og vi mødes på Zoom. Branding fotosessionerne dog – de foregår både i Barcelona og København, eller hvor din virksomhed tager os hen!

Hvem er Christina?

Visuel storyteller

Positivist

LIVSNYDER

“Efter en måned på Airbnb er der fuldt booket …”

… ordene kommer fra Celina, der ejer Container Casa Barcelona. Hun investerede i en komplet branding pakke med udarbejdelse af visuel identitet, branding fotosession og hjemmeside. Og resultatet af at have investeret i nogle visuelle rammer, som hendes kernekunde drømmer om? Udsolgt for sommersæsonen efter kun en måned online!

Dét er resultatet af succesfuld visuel branding.

 

Ord fra andre kunder, der har investeret i deres visuelle rammer …

“Hun har sat sig grundigt ind i min niche forretning med stor nysgerrighed og engagement”

Rina Sørensen

“Min største udfordring i min forretning, inden jeg indgik et samarbejde med Christina, var manglende struktur på de social medier. Christina har hjulpet mig med at lave et årshjul der giver overblik og struktur over mine SoMe opslag. Det giver mig ro i hverdagen, at jeg ved, at der er planlagt opslag for en måned ad gangen, så jeg kan fokusere 100% på mine kunder og mit arbejde med dem.

Derudover har Christina designet en flot hjemmeside samt e-bog, der fanger min personlige stil og på en fin måde afspejler mig. Hun har sat sig grundigt ind i min niche forretning med stor nysgerrighed og engagement.”

– Rina Sørensen

Sociale medier strategi, webdesign og e-bog layout for All About Balance

” …super professional with preparation, alignment of expectations”

Foto af Mette

“Christina and Julia are both warm and creative people, where you feel the energy and enthusiasm from the beginning. You feel very safe in their hands, as they are super professional with preparation, alignment of expectations and super focused and creative in creating the visual content to reach your goals. I loved collaborating with these to power women!”

– Nanna Salver

Branding photoshoot with Julia Malinowska for Nanna Salver

For dig der elsker de personlige detaljer …

Hvornår startede jeg som selvstændig?

Jeg begyndte at skrive rejseartikler ved siden af mit fuldtidsjob i 2018. I januar 2019 rejste jeg til Mellemamerika med min familie og begyndte blidt som selvstændig/freelancer. I slutningen af 2019 startede jeg for alvor op som selvstændig.

Det sjoveste job jeg har haft?

Jeg var stewardesse fra 2007 – 2010. Det var sjovt og oplevelsesrigt. 

Yndlingsmad?

Alt hvad der er friskt og simpelt. Frisk pasta, alt godt fra havet (jeg spiser ikke kød) – gerne på grillen, modne tomater med olivenolie og flagesalt, spanske oliven og alle chokoladedesserter. Gerne serveret som nipse mad, der kan deles med venner og nydes over et par timer med masser af vin og sol på næsen.

Min største bedrift?

At jeg (og min mand) turde gå mod normen og opsige vores faste jobs, for at skabe en hverdag med mere solskin, tid sammen og eventyr.

Det bedste ved mit job?

At hjælpe andre med at stråle! Alt for mange ser ikke deres eget potentiale og jeg elsker at være med til at finde det frem 🙂

De personlige facts

Barn af 90’erne, med Backstreet Boys på anlægget og Adidas joggingsæt i garderoben. Opvokset på Vestsjælland, så selvom min hverdag nu har omdrejningspunkt i en fancy storby og æstetik er mit drive, er der fortsat en god portion provins i mig, og at komme “hjem” til den friske luft og hindbærsnitter er livet.

La familia består af mand og to friske drenge, som  har givet mig mere viden om Lego og basketball end jeg nogensinde havde troet, jeg skulle have. 

Bliv inspireret og klogere på visuel branding på bloggen …

Fordele og ulemper ved at bo i Barcelona

Fordele og ulemper ved at bo i Barcelona

Barcelona som baseJeg er blevet spurgt ind til fordelene ved at have Barcelona som base/bo i Barcelona som location independent. Og eftersom jeg jo ELSKER Barcelona, er det et spørgsmål jeg rigtig gerne vil svare på i dybden. Barcelona er nemlig en virkelig god by at...

Branding fotografering: Derfor er det vigtigt

Branding fotografering: Derfor er det vigtigt

BrandingDu er i den spæde start af din rejse som iværksætter og hører konstant ordet ”Branding Photoshoot" eller Branding fotografering på dansk. Måske ved du hvad det er, og måske tænker du ”ehmmm, jaaa, men hvad skal jeg bruge det til og hvad er forskellen på det og...