Læn dig tilbage mens jeg ordner alle de ting, der hører til en visuel identitet, der virker

Mens du koncentrerer dig om dine kunder, koncentrerer jeg mig om dig

Dine visuelle rammer skal give dine drømmekunder den helt rette mavefornemmelse omkring dit produkt/din service. De skal afspejle hvem du er, så kunden allerede før et eventuelt samarbejde føler, at de kender dig, for så vil de også vide, om de har tillid til dig.

Lige præcis dét hjælper jeg dig med. Jeg hjælper dig fra A-Z, fra identificering af brandfarver, og organisering af branding fotos, til den færdige hjemmeside, der kan fange opmærksomheden hos dine drømmekunder.

Alt det gør jeg fra skønne Barcelona, der har været mit hjem siden 2019. Jeg arbejder primært online, og vi mødes på Zoom. Branding fotosessionerne dog – de foregår både i Barcelona og København, eller hvor din virksomhed tager os hen!

Visuel storyteller

Positivist

LIVSNYDER

“Efter en måned på Airbnb er der fuldt booket …”

… ordene kommer fra Celina, der ejer Container Casa Barcelona. Hun investerede i en komplet branding pakke med udarbejdelse af visuel identitet, branding fotosession og hjemmeside. Og resultatet af at have investeret i nogle visuelle rammer, som hendes kernekunde drømmer om? Udsolgt for sommersæsonen efter kun en måned online!

Dét er resultatet af succesfuld visuel branding.

 

Ord fra andre kunder, der har investeret i deres visuelle rammer …

“She understood my taste and desires for the photo shoot and the website …”

Lucile Piccolini

“Christina did a great job, always listening to what I needed. She understood my taste and desires for the photo shoot and the website. Very good advice, very consistent and fast. A great job and a very aesthetic result, thank you so much”

– Lucile Piccolini

Art Direction & web design Organic Hair Spa, Barcelona

” …super professional with preparation and alignment of expectations”

Foto af Mette

“Christina and Julia are both warm and creative people, where you feel the energy and enthusiasm from the beginning. You feel very safe in their hands, as they are super professional with preparation, alignment of expectations and super focused and creative in creating the visual content to reach your goals. I loved collaborating with these to power women!”

– Nanna Salver

Branding photoshoot with Julia Malinowska for Nanna Salver

For dig der elsker de personlige detaljer …

Hvornår startede jeg som selvstændig?

Som et supplement til mit fuldtidsjob i København drev jeg en rejseblog fra 2016 – 2019 og skrev rejseartikler for forskellige magasiner og aviser. I januar 2019 rejste jeg til Mellemamerika med min familie i 8 måneder og begyndte at teste forskellige freelance opgaver af online. Fra januar 2020 har jeg været selvstændig på fuldtid med fokus på visuel branding.

Yndlingsmad?

Alt hvad der er friskt og simpelt. Frisk pasta, alt godt fra havet (jeg spiser ikke kød) – gerne på grillen, modne tomater med olivenolie og flagesalt, spanske oliven og alle chokoladedesserter. Gerne serveret som nipse mad, der kan deles med venner og nydes over et par timer med masser af vin og sol på næsen.

Min største bedrift?

At jeg (og min mand) turde gå mod normen og opsige vores faste jobs, for at skabe en hverdag med mere solskin, tid sammen og eventyr.

De personlige facts

Barn af 90’erne, med Backstreet Boys på anlægget og Adidas joggingsæt i garderoben. Opvokset på Vestsjælland, så selvom min hverdag nu har omdrejningspunkt i en fancy storby og æstetik er mit drive, er der fortsat en god portion provins i mig, og at komme “hjem” til den friske luft og hindbærsnitter er livet.

Familien består af mand og to friske drenge, som  har givet mig mere viden om Lego og basketball end jeg nogensinde havde troet, jeg skulle have. 

Bliv inspireret og klogere på visuel branding på bloggen …

Sådan laver du et (brugbart) mood board

Sådan laver du et (brugbart) mood board

Hvis dit mood board skal være effektivt og lige til at arbejde med efterfølgende, så sørg for at inkludere elementer der illustrerer disse ting: - Følelser- Teksturer- Fonte- Farver Med billeder/illustrationer af disse fire ting (og gerne flere af hver, særligt farver...

Barcelona guide: Mine yndlingssteder

Barcelona guide: Mine yndlingssteder

Mine ynlingssteder i Barcelona Denne guide har været længe undervejs, og den hører muligvis ikke hjemme her på min professionelle hjemmeside, men regler er som bekendt til for at blive brudt 🙂 Jeg modtager mange forspørgsler om tips til Barcelona, så nu har jeg...