Fra Islands Brygge til Barcelona: Sådan skete det

Barcelona, Livsstil, Location Independent

Farvel til 9 – 17

Vejen til Barcelona, tog os først omkring Mexico og Guatemala, hvor min mand og jeg rejste med vores søn i 8 måneder i 2019, før vi besluttede at Barcelona skulle være vores nye hjem.

Beslutningen om at rejse til Latinamerika, skete da vi fik vores søn hjemme i Danmark og ikke syntes at den traditionelle 9-17 hverdag virkede så tiltalende… Tidligt op, på med regntøjet, afsted på cykel, institution, arbejde, hente, lave mad, i bad, godnat. Det er sat på spidsen, det ved jeg, men det var sådan jeg følte vores hverdag ville blive hvis ikke vi gjorde noget drastisk. Omend vores hverdag også bød på jobs vi var glade for, gode kollegaer, tidlige eftermiddage med kanelsnurrer og venner.
Men vi vidste at der kunne være mere. Mere sol og eventyr. Mere frihed og mindre forudsigelighed. Bare MERE.

Så vi tog en modig beslutning: Vi lejede vores lejlighed på Islands Brygge ud og opsagde vores jobs, vi tømte vores opsparing, solgte en masse af vores ting på diverse loppemarkeder og bookede enkeltbilletter til Mexico City.

Jeg startede min online virksomhed mens vi rejste, og min mand studerede online til at blive webudvikler. Vores søn var 1,5 år da vi sagde adiós til trygge Danmark.

8 måneder senere besluttede vi at Barcelona skulle være vores nye hjem (jeg er halv spansk), for vi var ikke klar til at vende tilbage til Danmark. Og det var den helt rigtige beslutning. Vi har boet her siden september 2019 og elsker det!

Jeg driver min forretning herfra og min mand arbejder for en international virksomhed. Vores søn på 5 år stortrives i catalansk skole med mange andre internationale børn, og nyder weekenderne på stranden under en strålende sol. Vores lillebror Lucas på halvandet er den meget tranquilo type – nok et resultat af at være født hernede ved Middelhavet 😉

Vi har ændret livsdesign midt i livet med barn – vi er det levende eksempel på, at man kan ændre retning. Med vores historie vil jeg gerne være med til at inspirere andre til at turde tage nogle chancer i livet.

 

Familie i Guatemala

Familiefoto Antigua, Guatemala, 2019.

 

Dette indlæg var tidligere en del af min “mød mig”-side, men eftersom vores valg om at gøre “noget andet” ikke længere er en af de definerende elementer i min virksomhed, var det tid til en justering. Og netop derfor bør en hjemmeside aldrig være statisk – den skal følge virksomhedens udvikling, så dine kunder altid møder et univers der er på linje med det du tilbyder. Lige nu.

Seneste indlæg …