Services der giver stemningsskabende rammer til din virksomhed

Min kernekompetence er at tage et brand fra A til Z, hvor vi starter fra bunden med at skabe en visuel identitet baseret på virksomhedens værdier, formål og målgruppe, for dernæst at skabe de visuelle rammer gennem en branding fotossession, hvor jeg står for den kreative retning, og dernæst udfolde al materialet på hjemmeside, sociale medier og evt. i tryksager.

Når jeg følger et projektet hele vejen, sikres sammenhængen og at al materialet får et formål.  Den visuelle identitet sætter retningen for en branding fotosession, og  til fotosessionen sørger jeg for, at vi får præcis det materiale vi skal bruge på hjemmesiden efterfølgende.

Hvis din virksomhed allerede  har grundelementerne, kan jeg naturligvis godt hjælpe alligevel. Se områderne jeg servicerer indenfor nedenfor.

Kerneydelser

Skrivebord med kreative redskaber

Visuel Identitet

Din visuelle identitet danner grundlaget for din virksomheds visuelle branding. Det er dine farver, logo, typografi og eventuelt grafiske elementer. Denne del skal være på plads før en eventuel hjemmeside, og andet markedsføringsmateriale udarbejdes. 

Jeg hjælper dig med at skabe en identitet der afspejler dit brand, og giver dig det fundament du har brug for på din videre rejse.

Christina står ved skrivebord

Branding fotosessioner

Et gennemarbejdet fotomateriale er vigtige end nogensinde før. Vores virkelighed er  online og meget visuel, og det er herigennem den første kontakt med vores kunder oftest sker. Derfor skal fotomaterialet være på linje med resten af kommunikationen. Særligt hos oplevelsesbrands udgør fotomaterialet fundamentet og skaber forventningerne hos kunderne. Jeg tilbyder premium branding sessioner med min partner og professionelle fotograf Julia Malinowska.

Christina Rovira med kaffekop i hånden

Hjemmeside design

Din hjemmeside er din virksomheds digitale hjem, og ofte kundens første møde med dig. Derfor skal den være i overensstemmelse med dine visioner, og på bedste vis repræsentere dine services. Jeg hjælper dig med at skabe et digitalt hjem til din forretning, der afspejler dit brand, betager dine potentielle kunder og løfter din samlede visuelle identitet, så du kan opbygge tillid fra første møde.

Christina Rovira working

Art direction & set-design

Har din virksomhed brug for opdateret fotomateriale, og har I selv fotografen? Jeg tilbyder Art Direction og samler den overordnede proces, så vi sikrer at det materiale der udarbejdes repræsenterer virksomheden og vigtigst af alt; er brugbart. Der bliver produceret alt for meget materiale der er kreativt smukt, men bliver ikke brugt, så før vi overhovedet gå igang afdækker vi behovet for de nye fotos.

Christina med mobil i hånden

1:1 online sessioner

En 1:1 session vil kickstarte din visuelle branding og give dig værktøjerne til at fortsætte på egen hånd.

1:1 sessionerne er tiltænkt personlige brands og mindre virksomheder der har brug for sparring til hvordan de bedst kommunikerer visuelt med potentielle kunder.

Christina Rovira Visual Branding

Ekstern konsulent

Med mange års erfaring indenfor visuel branding og hvordan det kan benyttes til at skabe de stemninger, din virksomhed har brug for, laver jeg samarbejder på konsulentbasis for kortere eller længere perioder.

Kontakt mig for et uforpligtende møde hvor vi ser på muligheder for din virksomhed.