Kerneydelser

Skrivebord med kreative redskaber

Visuel Identitet

Dine farver, logo, typografi og eventuelt grafiske elementer, danner grundlaget for din virksomheds visuelle branding.  Jeg hjælper dig med at skabe en identitet der afspejler dit brand, og giver dig det fundament, du har brug for på din videre rejse.

Christina står ved skrivebord

Branding fotosessioner

Et branding photoshoot hvor vi tager højde for alt ned i mindste detalje; lokation, props, styling, budskab, så du bare skal møde op og være dig selv, mens du får skabt professionelle fotos, der vil styrke din virksomhed.

Christina Rovira med kaffekop i hånden

Workshops

Jeg afholder workshops om Visual Branding og kommunikation, samt designplatformen Canva i København & Barcelona. Jeg faciliteter også custom workshops for virksomheder med behov for at samle forståelsen for en ensrettet visuel identitet blandt medarbejderne, samt hvordan det implementeres i prasis.

Christina Rovira working

Art direction & set-design

Har din virksomhed brug for opdateret fotomateriale, og har I selv fotografen? Jeg holder styr på den overordnede proces, så I kan slappe af og gøre det I er bedst til.

Christina med mobil i hånden

Visual branding audit

Få personlig feedback på hvordan du hurtigt kan optimere dit allerede eksisterende materiale, så du sikrer en ensrettet visuel kommunikation på tværs af medier.

Christina Rovira Visual Branding

Ekstern konsulent

Med mange års erfaring indenfor visuel branding og hvordan det kan benyttes til at skabe de stemninger, din virksomhed har brug for, laver jeg samarbejder på konsulentbasis. Kontakt mig for at høre om mulighederne for din virksomhed.