Kickstart din visuelle branding med en 1:1 session

Har du brug for sparring til hvordan du bedst kommunikerer visuelt med dine potentielle kunder, som et nystartet brand? Eller har du allerede et visuelt univers, du vil redesigne?

Uanset om du står i den ene eller den anden situation, så vil dine visuelle rammer kunne hjælpe dig tættere på din modtager. Hele din visuelle identitet, og dine fotos, er kundens førstehåndindtryk af dig. De ser før de læser, så ved at gøre en ekstra indsats her, er du allerede et skridt foran.

En 1:1 session vil kickstarte din visuelle branding og give dig værktøjerne til at fortsætte på egen hånd. Forud for vores samtale udfylder du et dybdegående spørgskema, så jeg kan forberede mig på at hjælpe dig på vej. 

Tilbuddet inkluderer:

– Forudgående spørgeskema

– 1:1 samtale på Zoom á 1 time

– Opfølgende dokument du efterfølgende kan bruge som guideline i udviklingen af din forretning

1:1 sessioner er for dig der …

Føler dig fastlåst

Du ved ikke hvor du skal starte for at lave en visuel identitet. Du er ny iværksætter og du bliver ved med at udskyde det visuelle fordi du er travl med alle de andre ting en virksomhed kræver. Jeg kan hjælpe dig med de indledende skridt, så du ved hvor du skal tage fat. 

Vil have feedback på din visuelle identitet

Du har skabt dit visuelle univers selv og er godt tilfreds. Du er dog i tvivl om hvordan du kan optimere, og om du får max udbytte af det. Du vil gerne gøre det  visuelle endnu bedre og ønsker en professionel vurdering.

Står overfor en specifik begivenhed

Skal du holde et stort oplæg og er i tvivl om hvordan din visuelle identitet fremstår? Måske skal du have taget fotos, og vil gerne sikre at dit brand afspejles bedst muligt i billederne. Vi kan gennemgå din specifikke situation i en 1:1 session, så du præcis ved hvilke visuelle virkemidler du skal bruge.

Din investering er 179€

ex. moms

Hvis du handler som momsregistreret virksomhed, skriv venligst dit moms nummer i kommentarfeltet når du booket. Hvis du ikke er momsregistreret tillægges der 21% moms på de 179€ (spansk moms)

OBS! Der er ikke designarbejde inkluderet i dette tilbud. Det er en sparringssamtale med et opfølgende dokument til at hjælpe dig videre på egen hånd.

Sådan oplevede Stine vores samarbejde…

“Christina har et fantastisk øje for, hvad der fungerer visuelt, detaljer, farver, sammenhænge. Hun er openminded, servicemindet og er rigtig rart menneske, hvilket gør det nemt at kommunikere med. Hun overholder sine aftaler og melder ud, hvis der er noget, hun ikke kan nå eller har brug for. Vores samarbejde var dejligt smooth, og jeg elsker resultatet. Min virksomhed har fået et fantastisk hjem, der viser, hvem jeg er.”

– Stine Caspersen

Opgave: Web-design og design af e-bog. Besøg Stine Caspersen hér.