Online mentorforløb: Fra Fastlåst til Location Independent

30 dages online forløb

Har du længe drømt om at ville noget andet end 9-17, men ved ikke rigtig hvor du skal starte? 

Jeg føler med dig – jeg var præcis samme sted tilbage i 2017. Jeg vidste der var andre muligheder end det faste job. Jeg vidste, at verden ventede og at online arbejde var muligt. Og jeg var sikker på at det også kunne lade sig gøre at ændre livsdesign selvom jeg både havde mand og barn. 

For du kan ændre retning.

Det er ikke for sent, uanset hvor i livet du er. Men gode ting kommer ikke af sig selv, så du skal have defineret din drøm og lavet en plan. 

Jeg kan ikke gøre arbejdet for dig, men jeg kan give dig værktøjerne og strukturen, så du kan skabe klarhed og få noget at arbejde efter. 

På forløbet Fra Fastlåst til Location Independent får du værktøjerne og personlig vejledning i at skabe fundamentet for en hverdag på dine præmisser. Du bliver guidet i at skabe det overblik du har brug for, for at ændre vej.

Om forløbet

Du får:

Dybdegående spørgskema der får dig til at reflektere over din nuværende situation og din drøm

2 private sessioner á 45 minutter på Zoom

Arbejdsbog

Videomateriale

En skræddersyet plan for hvordan du tager de første skridt hen mod friheden

Skriftlig sparring og rådgivning de 30 dage forløbet varer + 5 dage efter forløbets afslutning

Forløbet er for dig der …

Føler dig fastlåst

Du ved ikke hvor du skal starte for at se din drøm udfolde sig. Du ved at du vil noget andet, men ikke nødvendigvis hvad.

Ikke tror du har de rette kompetencer

Du tænker “jamen, mit job kan ikke klares online” eller “jeg er for gammel til at starte fra bunden indenfor et nyt felt. Surprsise: Det er du ikke! Tro mig, vi skal bare have lavet en plan for dig. 

Vil have mere ud af livet

Ærligt talt, du er nok tilfreds med din hverdag og liv, meeen du ved at der må være mere. Du vil selv bestemme hvor og hvor meget du vil arbejde. Og du er klar til at lave nogle aktive fravalg i begyndelsen for at kunne vælge til bagefter.

Pris og praktik

Næsten i mål!

Denne version af forløbet Fra Fastlåst til Location Independent er en beta-version og udbydes derfor til spotpris (den reelle pris kommer til at ligge på 400€ og opefter).

Når du tilmelder dig, får du tilsendt faktura via mail og dernæst en velkomstpakke med dit materiale og link til at booke de private sessioner på Zoom.

Beta-versionen koster KUN 150€ inkl. moms

(og ærligt: din fremtid er da minimum 150€ værd, ikke?)

DER ER LUKKET FOR TILMELDING PÅ BETA-FORLØBET. SEND MIG EN BESKED OG KOM PÅ VENTELISTEN TIL DET ENDELIGE FORLØB

Privat mentoring

Du bestemmer indholdet

Er ovenstående forløb ikke hvad du søger? Måske står du i en helt anden situation og vil gerne have sparring på  din forretningsidé, din nuværende situation eller dine fremtidstanker?

Jeg tilbyder enkeltstående mentorsessioner, hvor du forud for vores samtale udfylder et dybdegående spørgskema, så jeg kan forberede mig på at hjælpe dig på vej.

Tilbuddet inkluderer:

Forudgående spørgeskema

1:1 samtale på Zoom á 1 – 1,5 time

Opfølgende dokument du efterfølgende kan bruge som guideline i udviklingen af din forretning

Din investering er 175€ inkl. moms

TILBUD: BOOK 3 SESSIONER OG SPAR 75€

Din investering er 450 € for personlig rådgivning over 3 dybdegående Zoom kald og hjemmeopgaver mellem hvert kald. 

På 3 sessioner kommer vi i dybden med din forretning og udvikler den og dig, så du kan opnå bedre resultater uden at gå på kompromis med egene værdier.