Velkommen 

tak fordi du er her

Velkommen til mit univers, som har omdrejningspunkt i mit hjem i Barcelona.

Fra mit hjemmekontor (også kendt som Terracotta-kontoret) eller en café i byen, driver jeg min forretning, hvor jeg hjælper passionerede brands med at optimere deres visuelle udtryk i form af logo design, web-design, og visuelle branding konsultationer. Min baggrund er indenfor marketing i hotelbranchen, hvor jeg har arbejdet strategisk med visuel branding i mange år.

Jeg er tosset med at suge til mig af inspiration og bruge det i udviklingen af materiale til min egen og mine kunders forretning. Jeg elsker æstetik og at se hvordan få virkemidler kan ændre et samlet udtryk og få mennesker til at stråle.

Hvis du er motiveret til at arbejde med dit brand over en afslappet stemning og en god kop kaffe, så er du kommet til rette sted. Jeg vil glæde mig til at møde dig online, eller i Købehavn/Barcelona afhængig af tidspunktet.

Visuel storyteller

positivist

LIVSNYDER

Christina Rovira

Farvel til 9 – 17

Fra Islands Brygge til Barcelona

Vejen til Barcelona, er gået omkring Mexico og Guatemala, hvor min mand og jeg rejste med vores søn i 9 måneder i 2019, før vi besluttede at Barcelona skulle være vores nye hjem.

Beslutningen om at rejse til Latinamerika, skete da vi fik vores søn hjemme i Danmark og ikke syntes at 9-17 hverdagen lød så tiltalende… Tidligt op, på med regntøjet, afsted på cykel, institution, arbejde, hente, lave mad, i bad, godnat. Det er sat på spidsen, det ved jeg, men det var sådan jeg følte vores hverdag ville blive hvis ikke vi gjorde noget drastisk. Omend vores hverdag også var fuld af tidlige eftermiddage med kanelsnurrer og venner.

Vi vidste at der kunne være mere. Mere sol og eventyr. Mere frihed og mindre forudsigelighed. 

Så vi tog en modig beslutning: Vi lejede vores lejlighed på Islands Brygge ud og opsagde vores jobs, vi tømte vores opsparing, solgte en masse af vores ting på diverse loppemarkeder og bookede enkeltbilletter til Mexico City.

Jeg startede min online virksomhed mens vi rejste, og min mand studerede online til at blive webudvikler. Vores søn var 1,5 år da vi sagde adiós til trygge Danmark.

9 måneder senere besluttede vi at Barcelona skulle være vores nye hjem (jeg er halv spansk), for vi var ikke klar til at vende tilbage til Danmark. Og det var den helt rigtige beslutning. Vi har boet her siden september 2019 og elsker det!

Jeg driver min forretning herfra og min mand arbejder for en international virksomhed. Vores søn på 4 år stortrives i catalansk skole/børnehave og nyder weekenderne på stranden under en strålende sol. Vores lillebror Lucas er den meget tranquilo type – nok et resultat af at være født hernede 😉

Vi har ændret livsdesign midt i livet med barn – vi er det levende eksempel på, at man kan ændre retning. Med min historie vil jeg gerne være med til at inspirere andre til at turde tage nogle chancer i livet.

Lidt ord fra mine kunder …

All About Balance – Fysiurgisk hesteterapi

Rina Sørensen

“Min største udfordring i min forretning, inden jeg indgik et samarbejde med Christina, var manglende struktur på de social medier. Christina har hjulpet mig med at lave et årshjul der giver overblik og struktur over mine SoMe opslag. Det giver mig ro i hverdagen, at jeg ved, at der er planlagt opslag for en måned ad gangen, så jeg kan fokusere 100% på mine kunder og mit arbejde med dem.

Derudover har Christina designet en flot hjemmeside samt e-bog, der fanger min personlige stil og på en fin måde afspejler mig. Hun har sat sig grundigt ind i min niche forretning, og udviser stor nysgerrighed og engagement.”

– Rina Sørensen

Moving Spirit Soul Jewelry

Foto af Mette

“Jeg har haft Christina inde over min online smykkeforretning, hvor hun har hjulpet mig med at strømline min visuelle identitet og præsentationsmateriale. Hun har udarbejdet et presse kit jeg kan bruge til at præsentere min forretning til nye kunder og samarbejdspartnere.

Som solo-entreprenør kan man nemt se sig blind på sin egen forretning, så udover det praktiske arbejde, der er løst meget tilfredsstillende har Christina sat sig grundigt ind i min forretning og hentet de informationer og historier frem, der er relevante for kunder at kende. Undervejs i processen har hun udvist stor dedikation og engagement og i samråd med mig sikret sig, at såvel det visuelle som skriftlige indhold stemmer overens med virksomhedens profil, hvilket også har været vigtigt for mig.”

– Mette Jensen

Bare for sjov …

Hvornår startede jeg som selvstændig?

Jeg begyndte at skrive rejseartikler ved siden af mit fuldtidsjob i 2018. I januar 2019 rejste jeg til Mellemamerika med min familie og begyndte blidt som selvstændig/freelancer. I slutningen af 2019 startede jeg for alvor op som selvstændig.

Det sjoveste job jeg har haft?

Jeg var stewardesse fra 2007 – 2010. Det var sjovt og oplevelsesrigt. 

Yndlingsmad?

Alt hvad der er friskt og simpelt. Frisk pasta, alt godt fra havet (jeg spiser ikke kød) – gerne på grillen, modne tomater med olivenolie og flagesalt, spanske oliven og alle chokoladedesserter. Gerne serveret som nipse mad, der kan deles med venner og nydes over et par timer med masser af vin og sol på næsen.

Min største bedrift?

At jeg (og min mand) turde gå mod normen og opsige vores faste jobs, for at skabe en hverdag med mere solskin, tid sammen og eventyr.

Daglige rutiner?

Stå op en time før min familie og nyde en kaffe i stilhed. Måske få klaret dagens første arbejdsopgave der, så jeg kan klappe computeren i tidligt og nyde Barcelona.

Det bedste ved mit job?

At hjælpe andre med at stråle! Alt for mange ser ikke deres eget potentiale og jeg elsker at være med til at finde det frem 🙂

Bliv inspireret og klogere på visuel branding på bloggen …

Professionel branding på budget

Professionel branding på budget

Ready to shine?   Professionel branding på budget er et emne, der kom op i en nylig spørgerunde jeg lavede på Instagram. En læser ville gerne vide mere om hvordan man med få midler kan se professionel ud, og eftersom det er et universelt emne blandt iværksættere...

Fordele og ulemper ved at bo i Barcelona

Fordele og ulemper ved at bo i Barcelona

Barcelona som baseJeg er blevet spurgt ind til fordelene ved at have Barcelona som base/bo i Barcelona som location independent. Og eftersom jeg jo ELSKER Barcelona, er det et spørgsmål jeg rigtig gerne vil svare på i dybden. Barcelona er nemlig en virkelig god by at...

Branding fotografering: Derfor er det vigtigt

Branding fotografering: Derfor er det vigtigt

BrandingDu er i den spæde start af din rejse som iværksætter og hører konstant ordet ”Branding Photoshoot" eller Branding fotografering på dansk. Måske ved du hvad det er, og måske tænker du ”ehmmm, jaaa, men hvad skal jeg bruge det til og hvad er forskellen på det og...

Derfor skal du praktisere god “Business-karma”

Derfor skal du praktisere god “Business-karma”

Business-karma... Et ord jeg selv har opfundet, men ikke desto mindre noget jeg tror på: Den der hjælper andre, får hjælp igen. Det betaler sig altid at være venlig. Det gør det jo også i livet generelt. Alt godt vi sender ud, kommer igen. Og ud over det universelle i...